Бившият капитан на националния отбор и трикратен носител на титлата

...
Бившият капитан на националния отбор и трикратен носител на титлата
Коментари Харесай

Ботев задържа Ивелин Попов за още една година

Бившият капитан на националния тим и троент притежател на купата " Футболист номер 1 на България " - Ивелин Попов, ще удължи контракта си с Ботев (Пловдив) за още един сезон, написа " Мач Телеграф ".
Прочетете още
Сегашният договор на юношата на Левски завършва през август тази година, след което той автоматизирано може да бъде продължен за още една година. Попов счита да се възползва от опцията, без да има съществени искания. В контракта му в този момент има изискване, че той ще бъде удължен, в случай че Попов изиграе избран брой мачове в Ботев.

Попов пристигна на " Колежа " на 15 август предходната година, откакто скъса контракта си със " сините ". По-късно той упрекна Левски, че не почита личните си фрагменти и по тази причина е напуснал " Герена ". Той бе доведен там от някогашния треньор Станимир Стоилов. Именно раздялата с Мъри затвори вратите на Попето за " синия " клуб.

За малко време той се трансформира в главен футболист на Ботев и любим на почитателите. Откакто халфът облече фланелката на пловдивчани, е неизменим титуляр и водач в състава на треньора Душан Керкез.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР