Бившият капитан на Байерн (Мюнхен) Бастиан Швайнщайгер сподели своето виждане

...
Бившият капитан на Байерн (Мюнхен) Бастиан Швайнщайгер сподели своето виждане
Коментари Харесай

Швайнщайгер сподели какъв е проблемът на баварците

Бившият капитан на Байерн (Мюнхен) Бастиан Швайнщайгер показа своето виждане за проблемите в играта на отбора напоследък.

“Мисля, че целият тим играе прекомерно изнесен напред - включително и защитната линия. Противниците осъзнаха това, въпреки и относително постепенно. По тази причина към този момент другите отбори се пробват посредством директни подавания да изведат някой бързоног футболист зад защитата. Не мисля, че е удачно Байерн да стои по този начин на терена”, разяснява Швайни след снощния неуспех в шампионата за Купата на Германия. Там баварците бяха отстранени от втородивизионния Холщайн (Кийл) след осъществяване на дузпи.

В осем следващи мача в Бундеслигата Байерн постоянно първи получаваше гол, само че по-късно успяваше да отговори и не загуби в нито един от тях. В предходния кръг обаче футболистите на Ханзи Флик отстъпиха с 2:3 на Борусия (Мьонхенгладбах), с цел да пристигна издънката в сряда за купата. Така първенецът на Европа към този момент е в серия от 10 дуела, в които не убеждава с играта си.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР