Бившият кандидат за президент на Демократическата партия Андрю Янг говори

...
Бившият кандидат за президент на Демократическата партия Андрю Янг говори
Коментари Харесай

Андрю Янг предупреждава, че САЩ `не правят достатъчно`, за да се подготвят за въздействието на AI: `Драматични промени`

Бившият претендент за президент на Демократическата партия Андрю Янг приказва пред Fox News Digital за заплахите от, прочут като ИИ и сподели, че държавното управление не прави задоволително, с цел да се приготви за евентуално нездравословните резултати.

„ ИИ е доста, доста мощна технология и набор от принадлежности и няма нищо присъщо позитивно или негативно по отношение на инструментите, само че има нещо позитивно и негативно в това по какъв начин могат да се употребяват инструментите “, сподели Янг пред Fox News Digital тази седмица. „ И можете доста ясно да видите надълбоко подправени видеоклипове, които към този момент се употребяват за политически цели. Фалшиви фотоси на терористични офанзиви, употребявани за манипулиране на фондовия пазар. Автоматично позвъняване с гласа на президента Байдън, опитващо се да обезкуражи изборната интензивност, а ние сме едвам при започване на това. "

„ Съвсем скоро ", сподели Янг. „ Няма да можем да отличим нагоре от долу и наляво от дясно и в случай че хората ви покажат видео, на което пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР