Бившият израелски премиер Ехуд Барак обяви на пресконференция в Тел

...
Бившият израелски премиер Ехуд Барак обяви на пресконференция в Тел
Коментари Харесай

Израелският експремиер Ехуд Барак се връща в политиката, за да свали Нетаняху

Бившият израелски министър председател Ехуд Барак разгласи на конференция в Тел Авив, че се връща към политиката и образува нова партия, която ще има за цел да смъкна от власт премиера Бенямин Нетаняху на идващите избори, съобщи БНР.

"Трябва да свалим режима на Нетаняху с неговите расисти, радикали, подкупни и крайни персони. Бенямин, като твой някогашен пълководец, споделям ти, че не би трябвало повече да държиш колелото на държавното управление. За твое лично положително и за положителното на страната, за която си работил цялостен живот. Времето ти на политически водач изтече ", съобщи Барак.

77-годишният Барак е някогашен военачалник, шеф на генералния щаб от 1991 до 1995 година и министър председател през 1999 и 2000 година Оттегля се от политиката през 2013-а, по време на второто държавно управление на Нетаняху, в което е министър на защитата.

Израел ще организира втори парламентарни избори през септември, откакто Нетаняху не съумя да образува ръководеща коалиция след вота през април.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР