Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев направи любопитно изказване

...
Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев направи любопитно изказване
Коментари Харесай

Майкъла с мрачна прогноза - Лечков поема футбола ни

Бившият изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев направи любопитно изявление пред Sportal. Майкъла предвижда, че напролет отпред на Българския футболен съюз ще застане досегашният първи вицепрезидент на централата Йордан Лечков. Бизнесменът разяснява и обстановката към ЦСКА.

" Защо не одобриха предлагането за поименни билети на футболните мачове? Сядаш на стадиона, известно е кой е до теб - написа му името на билета. А се позволи група лумпени да вършат простотии и да си излизат от стадиона. Тези не си ги докарал на стадиона нито ти, нито аз, нито Боби Михайлов. По правилник Йордан Лечков е първи вицепрезидент и той трябваше да поеме властта, само че имаше задължения. Смятам, че в случай че през март се направи конгрес, както се приказва, на 90% има възможност Данчо Лечков да стане президент. А за какво и Мишо Касабов да не бъде ", съобщи Майкъла в " От дузпа в тъч ".

Той добави, че е най-добре началник на БФС да стане някой съумял предприемач и наложително в идващия Изпълнителен комитет на централата да няма клубни президенти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР