Бившият изпълнителен директор на Напоителни системи Ивайло Първанов се сдоби

...
Бившият изпълнителен директор на Напоителни системи Ивайло Първанов се сдоби
Коментари Харесай

Бивш шеф на "Напоителни системи" получи второ обвинение

Бившият изпълнителен шеф на " Напоителни системи " Ивайло Първанов се снабди с второ обвиняване от прокуратурта. Специализирано звено " Антикорупция " (СЗА) го е привлякла в качеството на обвинен за това, че на 26 май 2016 година той е направил опит да принуди шефа на " Напоителни системи " ЕАД, клон Тополница да извърши нещо обратно на волята ѝ, оказва се от известие на държавното обвиняване.

Според прокуратурата Първанов се е опитал да й влияе д убеди ръководителя и членове на комисия избрани с нейна заповед, да одобряват осъществени строително-монтажни работи като подпишат протокол пример 19, на следните обекти: кантон " Варвара-1 ",;воднотехническо оборудване " Бент Лесичово " и съседен към него кантон и кантон " Гелеменово ".

Първанов я е заплашил, че в случай че не извърши това, ще я уволни. Опитът е останал незавършен заради независещи от дееца аргументи, оповестяват още от прокуратурата.

Ивайло Първанов е с мярка за неотклонение " Подписка ".

Това е второ обвиняване за Ивайло Първанов. На 31 март тази гоидна той беше притеглен като обвинен дружно със Стайко Ганчев и за осъществени икономически закононарушения, от които за държавното сдружение са настъпили вреди в общ размер на към 963 000 лева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР