Бившият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен Оливер Кан заяви, че

...
Бившият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен Оливер Кан заяви, че
Коментари Харесай

Уволненият Оливер Кан иска обяснение от ръководството на Байерн

Бившият изпълнителен шеф на Байерн Мюнхен Оливер Кан съобщи, че би трябвало да приказва с управлението, откакто бе уволнен и влезе в обществен спор с останалите шефове, съобщи ДПА. " След като всичко утихне, ще се срещнем и ще приказваме умерено ", сподели Кан пред вестник " Билд ".

Бившият вратар, както и спортният шеф Хасан Салихамиджич бяха уволнени минути, откакто тимът завоюва по трагичен метод 11-ата си поредна купа в шампионата.

Дуетът бе подложен на критика и за това, че не притегли топ нападател след раздялата с Роберт Левандовски, който мина в Барселона предишното лято, както и за това, че изненадващо се разделиха с треньора Юлиан Нагелсман в края на месец март.

Докато Салихамиджич беше с тима за последния мач против Кьолн, Кан отсъстваше. На репортерите им бе декларирано, че той е настинал и не може да пътува.

Но президентът на Байерн Хеберт Хайнер сподели на конференция в неделя, че " не се разделят другарски " с Кан и на него не му е било разрешено да пътува с отбора.

" Мисля, че всеки ще разбере, че съм отчаян поради това, че не бях с тима ", сподели Кан. Той добави, че не счита двете си години на поста като неуспех.

" Поех тази отговорност, тъй като искаш да върна нещо на тима. Не беше лесна задача след доста сполучливия интервал с Ули Хьонес и Карл-Хайнц Румениге ", призна той.

" Клубът сега е в интервал на преход, което постоянно е мъчно и от време на време се случват неточности. Въпреки че актуалната обстановка не е лесна, за мен позитивните неща в Байерн бяха доста повече от отрицателните ", счита някогашният вратар.

Байерн завоюва рекордната си 11-а поредна купа по извънредно трагичен метод, откакто кръг преди края Борусия Дортмунд беше водач, само че направи единствено тъждество против Майнц (2:2), до момента в който Байерн победи Кьолн с 2:1 в самия завършек на срещата./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР