Бившият изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР) Стоян

...
Бившият изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР) Стоян
Коментари Харесай

Стоян Мавродиев ще съди Ламбовски за рекет и изнудване

Бившият изпълнителен шеф на Българската банка за развиване (ББР) Стоян Мавродиев е наел гръцки юристи, които от две седмици работят по тъжба за изнудване против някогашния народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски. Това твърди Мавродиев в отворено писмо до медиите. По думите му към този момент са събрани доказателства за отправени от Ламбовски закани към него - за пожелан рекет в изключително огромни размери. „ Тъй като мястото на незаконното действие е в Гърция, искът ми е адресиран към гръцките управляващи. Вече са сезирани следствените органи и прокуратурата в Гърция “, се споделя в писмото.

В писмото Мавродиев декларира, че не има къща в Гърция и „ това елементарно може да се ревизира в имотните регистри на страната. Наети от мен гръцки юристи работят от две седмица по тъжба за изнудване против Димитър Ламбовски. Събрани са доказателства за заканите на Ламбовски към мен - за пожелан рекет в изключително огромни размери, както и заканите му да съсипе мен и посочените нагоре политици. “

„ Отделно български юристи ще подадат тъжби в българската прокуратура против медиите, разрешили си да тиражират анонимните съчинения с безспорни неистини против мен “, споделя още Мавродиев.

Името на някогашния народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски нашумя в последните дни, откакто по време на директно лъчение на митингите се приближи до водача на „ Да, България “ Христо Иванов и му заяви за телефонен диалог с Младен Михалев – Маджо.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР