Бившият испански съдия Урисар Аспитарте бе голямата изненада по време

...
Бившият испански съдия Урисар Аспитарте бе голямата изненада по време
Коментари Харесай

Настъпеният от Стоичков съдия: След инцидента разбрах колко добър човек е Христо

Бившият испански арбитър Урисар Аспитарте бе огромната изненада по време на формалното показване на биографията на Христо Стоичков.

Това е оня рефер, който Ицо настъпи по време на мача сред Барселона и Реал (Мадрид) през 1990 година. Арбитърът описа, че след случая с Камата са станали положителни другари и през днешния ден му подари за спомен жълт и червен картон.

" Спомням си, че стана едно влизане на Чендо против Стоичков. На мен ми се стори, че не го е ритнал и не отсъдих нищо, а Кройф стартира да стачкува. Аз му споделих да не го прави и го предизвестих, че ще му покажа жълт картон. Той ми сподели, че няма да имам храброст и тогава му демонстрирах червен картон. Стоичков пристигна да го пази и му демонстрирах и на него. Тогава ме заобиколиха от Барселона ", описа Аспитарте.

" Христо се приближи до мен и ме настъпи. В първия миг не усетих, само че след това ме заболя доста и даже започнах да накуцвам. Тогава наказаха Христо за шест месеца в началото. След това ме викаха на няколко пъти да изяснявам случилото се и аз усетих, че той се разкайва и по тази причина и му понижиха наказването. След това сме били няколко пъти дружно в телевизионни излъчвания и мога да ви кажа, че имате един страховит човек в негово лице ", сподели Аспитарте.

 Христо Стоичков публично показа своята автобиография
Камата показа своята биография и съобщи: Не мога да бъда с маска, мъчно написах редовете за " огромното изменничество "

" В книгата ми не съм икономисал на никому нищо! Не се връщам обратно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР