Бившият играч на ЦСКА - Владимир Манчев, сподели мнението си

...
Бившият играч на ЦСКА - Владимир Манчев, сподели мнението си
Коментари Харесай

Владо Манчев: ЦСКА си печели мачовете, а това е най-важното

Бившият състезател на ЦСКА - Владимир Манчев, показа мнението си пред " Мач Телеграф " за успеха на ЦСКА над Етър с 2:0. Той разяснява и разликата в класирането сред " армейците " и Лудогорец.

" При тези условия успеха се дължи на волята на играчите най-много. Тези три точки бяха доста значими. Видяхме, че и Лудогорец сбърка вкъщи против Славия и загуби с 2:3. В тези условия се играе доста мъчно. Етър се бориха до дъно и тези три точки са доста скъпи за ЦСКА. Не можем да приказваме за качество на играта, тъй като е безпредметно.
 Моци: Бием на
Моци: Бием на " Армията " и сме първи

Шефът в Лудогорец е сериозен оптимист

Това, че мачът се игра два дни, не е плюс за никого. Това е тъга и за футболисти, треньори, ръководители и уредниците на срещата, почитателите на стадиона също не се усещаха удобно. В такива условия за мен не би трябвало да се играе футбол.

Ясно е каква е програмата и можеше умерено да се реши коя среща може да се изиграе и коя не. Да не се стига до такава степен тимовете да пътуват из цяла България в неприятни условия и да се харчат пари напразно ", съобщи той.

" ЦСКА се надявам да успее да задържи, а за какво не и да усили задатъка си на върха пред Лудогорец и Черно море. Отборът си печели мачовете, а това е най-важното. Дали елементарно, или мъчно, не е от голяма важност.
 Стотици на опашка на
Стотици на опашка на " Армията "

За продукти

След сложното начало ЦСКА реагира доста добре и позитивите са доста повече. Да не приказваме, че и в случай че всичко е наред със стадиона и се стартира ремонтът ще е ужасно. Това е доста добра вест. Неприятното е, че ще би трябвало клубът да приема своите съперници на стадион " Васил Левски ". Да, оборудването е положително, само че не е " Българска войска " ", приключи Манчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР