Бившият играч на Пари Сен Жермен - Пауло Сесар, сподели

...
Бившият играч на Пари Сен Жермен - Пауло Сесар, сподели
Коментари Харесай

Пауло Сесар преди ПСЖ - "Сити": Победителят от сблъсъка ще спечели Шампионска лига

Бившият състезател на " Пари Сен Жермен " - Пауло Сесар, показа в изявление за bTV, че съгласно него трофеят в Шампионската лига през този сезон ще бъде извоюван от френския гранд или " Манчестър Сити ". Бразилецът, който има 5 гола в 48 мача за парижани сред 2002 и 2007 година, счита ПСЖ за любимец преди първия полуфинален мач сред двата отбора.

Срещата можете да гледате довечера от 22:00 ч. директно по bTV Action. Коментарното ни студио стартира половин час по-рано.

" Ще ни бъде мъчно. Въпреки че сме домакини, това ще бъде един тежък конфликт, само че несъмнено сме любимци. Показахме, че можем да се надигнем против едни от най-хубавите тимове в света. Добри сме в контраофанзива и това е едно от нашите мощни оръжия. ПСЖ може да навреди на " Сити " и няма да им позволим да владеят топката. " Сити " също е мощен тим. Според мен спечелилият от този дуел ще завоюва Шампионската лига. ", разяснява Сесар.

Защитникът, който има един трофей с ПСЖ в кариерата си - Купата на Франция през сезон 2005/06, уточни и за какво в този момент отборът е неговият любимец в Шампионска лига: " Добър тим сме, имаме страхотни играчи с изключителни качества. Преди да стигнем до финала, ни предстоят две борби със " Сити ". Смятам, че тази година е нашата година и е време ние да спечелим Шампионската лига! "

" Според мен " Реал " Мадрид ще победи " Челси " и ще се срещнем с тях на финала. " Реал " има богат опит в Шампионската лига. Но в случай че " Челси " победи, ще се надигнем още веднъж против Тиаго Силва. Смятам, че " Реал " Мадрид е любимец! "



Бившият бразилски национал бе съотборник на Маурисио Почетино в ПСЖ през 2002 година 19 години по-късно аржентинецът е отпред на френския отбор. Замислял ли се е Сесар, че това може да стане?

" Ако би трябвало да бъда почтен с вас, когато бяхме съотборници в ПСЖ, не можех да си го показва един ден Маурисио да стане треньор, само че в този момент ще ви разкрия една загадка. Той постоянно се стремеше да се учи от треньорите ни, следеше ги изкъсо и искаше да знае какво вършат. Интересни му бяха тактиките им. Маурисио бе много-близък с втория треньор Луис Фернандес. Сега, като се замисля над всичко това, връзката му с треньорите и по какъв начин той ги изслушваше - всичко това има смисъл. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР