Бившият играч на Далас Маверикс Джей Джей Бареа разкри любопитни

...
Бившият играч на Далас Маверикс Джей Джей Бареа разкри любопитни
Коментари Харесай

Бареа: Новицки мразеше ЛеБрон, Уейд и Бош, те го нараниха с подигравките си

Бившият състезател на Далас Маверикс Джей Джей Бареа разкри любопитни детайлности към борбата за купата сред Мавс и Маями Хийт през 2011-а, когато тексасци изненадващо се постановиха над " Голямото трио " на " горещите ". Бареа разкри, че тогавашният му съотборник - легендата Дирк Новицки, е бил засегнат от подигравките, които си направиха водачите на Маями ЛеБрон Джеймс и Дуейн Уейд с него.

В мач №4 Новицки трябваше да се бори с висока температура и изнемощялост, която ненапълно попречи на представянето му. Германецът пропусна цели 13 стрелби в мача, само че въпреки всичко означи 21 точки и сграбчи 11 битки, с цел да поведе тима си към равнене на резултата при 2:2. Преди началото на мач №5 Уейд и ЛеБрон бяха снимани по какъв начин се вършат, че кашлят, като по този метод иронизираха болестното положение на Новицки от предния дуел.


" Дирк мразеше Маями. Ненавиждаше ЛеБрон, Уейд и Бош. Той в никакъв случай няма да ви го каже, само че е истина. Когато ЛеБрон и Уейд започнаха да се подиграват с него, когато той се разболя, това в действителност го нарани ", съобщи Бареа в подкаста " The Old Man & The Three ".

В мач №5 Дирк наказа подигравките на противниците си с 29 точки и победа за 3-2, а в мач №6 всичко завърши при 4-2 за Далас и първа купа в историята на организацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР