Бившият играч на Арсенал Бакари Саня коментира привлечения от лондончани

...
Бившият играч на Арсенал Бакари Саня коментира привлечения от лондончани
Коментари Харесай

Бакари Саня за попълнение на Арсенал: Той е голяма надежда за бъдещето

Бившият състезател на Арсенал Бакари Саня разяснява привлечения от лондончани негов съотечественик Вилиам Салиба. 19-годишният защитник подписа с " артилеристите " предишното лято, само че бе оставен в Сент Етиен за още един сезон и ще се причисли към новия си отбор през лятото.

" Първо той ще би трябвало да се приспособява към британския футбол. Той е огромна вяра за бъдещето, само че Арсенал ще има потребност от него да се показва на високо равнище през цялото време. Той евентуално е наясно с това, има доста качества и бързо ще се научи ", показа Саня.

" Салиба е убеден в отбрана, не се тормози, когато е един на един, и в множеството случаи печели конфликтите. Оставането му във френското състезание бе най-хубавото решение, тъй като знае, че отива в по-голям клуб и знае, че би трябвало да увеличи равнището си ", добави той.

VIDEO: Arsenal loanee William Saliba sending Monaco forward Ben Yedder for a hotdog. [@EtienneShkPnk].

pic.twitter.com/LoIiP67zdl
— TheAFCnewsroom (@TheAFCnewsroom) January 29, 2020
" Ако той има вяра, че може да бъде добър, колкото Ван Дайк, евентуално е гледал негови мачове и ги е анализирал. Ако искаш да си най-хубавият, би трябвало доста работа и убеденост във благоприятни условия си ", сподели още Саня.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР