Бившият халф на Левски и Берое – Давиде Мариани, даде

...
Бившият халф на Левски и Берое – Давиде Мариани, даде
Коментари Харесай

Мариани опростил 250 хил. лева на Левски

Бившият халф на Левски и Берое – Давиде Мариани, даде особено изявление за " Гонг " преди мача сред двата тима. Швейцарският маестро показа, че сега не следи изкъсо българското състезание, а единствено резултатите на двата тима.

Полузащитникът показа, че се е отказал от бонус от 250 хиляди лв., който му се е полагал, в интерес на „ сините ”. Столичани продадоха Мариани на Шабаб ал Ахли Дубай за близо 3 млн. лв..
 Решават бъдещето на Левски на 15 ноември Решават бъдещето на Левски на 15 ноември
„ Добре съм. В момента съм вкъщи в Дубай. Честно казано в този момент не проследявам чак толкоз българското състезание. Понякога виждам резултатите на Левски и Берое, само че не проследявам двата тима чак толкоз съществено ”, стартира халфът.

„ Дали имаше вид да остана в Берое? Никога не сме го коментирали, тъй като финансовата обстановка в клуба не беше добра. Не говорихме за възобновяване на контракта, тъй като допускам, че не знаеха какво тъкмо могат да ми предложат. Знам, че Берое продължава да има проблеми и Петър Хубчев напусна. Той има своите аргументи да напусне, само че не считам, че това е поради финансовите проблеми на Берое. Той пристигна в клуба, знаейки за тях. В Берое би трябвало да са признателни на Хубчев за това, което той направи за тях. През предишния сезон играхме заключителен мач за присъединяване в Лигата на конференциите, а това е съществено достижение, поради обстановката в клуба ”.
 Стоилов: Задължен си да даваш максимума, когато носиш екипа на Левски Стоилов: Задължен си да даваш максимума, когато носиш екипа на Левски
„ Очакванията ми за идния мач сред Левски и Берое са да няма контузени играчи след неговия край. Нека по-добрият тим победи ”.

„ Победата на Левски над ЦСКА е в действителност значима за клуба. Щастлив съм за почитателите. Когато са щастливи и аз съм благополучен. Имам само хубави мемоари от почитателите на Левски. Те към момента ме обичат, както и аз тях. Пишат ми в обществените мрежи, което е в действителност прелестно. Не гледах мача с ЦСКА, а и не мисля, че ще виждам още веднъж мач от българското състезание ”, призна Мариани.

„ Не мога да кажа дали Левски се е доближил до Лудогорец, само че беше по този начин през предишния сезон. Ако и в този момент е по този начин, ще съм в действителност доста благополучен. Надявам се финансовата обстановка в Левски да се усъвършенства. Вярвам, че ще е по този начин и тимът още веднъж ще стане първенец. Пожелавам най-хубавото на клуба и имам вяра, че може да го реализира още през този сезон със Станимир Стоилов ”.
 Левски удължи контракта на бранител Левски удължи контракта на бранител
„ Оставих доста другари в клуба. Доста от футболистите, с които играх в Левски напуснаха, само че в клуба още има хора, които обичам. А и те ме обичат. Всеки път приказвам за почитателите, само че в никакъв случай през живота си не съм усещал сходна обич и поддръжка като тяхната. Мисля, че дадох доста на клуба, на почитателите. Смятам, че имах положително показване на терена. Освен това те ме продадоха за 3 млн. лв.. Това e много сериозна облага. Надявам се хората да не не помнят това. Надявам се да не не помнят, че отхвърлих да получа
бонус от 250 хиляди лв., които ми се полагаха. Оставих тези пари в Левски. Във футбола хората от време на време не помнят тези неща. Левски постоянно ще го има, без значение кои хора работят в него. Аз направих това за Левски. Някои хора в никакъв случай не биха създали сходно нещо за клуба, само че аз го направих. Това постоянно ще се помни. Феновете го знаят. Те са признателни и това е най-важното за мен. Те ще ме помнят вечно, както и аз тях. Левски остава вечно в сърцето ми. Феновете на тима - също ”, приключи Мариани.

Снимки: Sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР