Бившият годеник на Кейти Прайс, Карл Уудс, изглежда е нападнал

...
Бившият годеник на Кейти Прайс, Карл Уудс, изглежда е нападнал
Коментари Харесай

Карл Уудс прави жестоки разкопки срещу „нелоялната“ Кейти Прайс, след като съдебни пристави посещават дома й

Бившият избраник на Кейти Прайс, Карл Уудс, наподобява е нападнал няколко пъти някогашния блестящ модел в неотдавнашен набор от изявления в Instagram.

34-годишният Карл, който имаше периодическа връзка с Кейти, 45-годишна от 2020 година, най-сетне наруши мълчанието си по отношение на шокиращата им разлъка през уикенда, като се похвали, че е съумял да премине през сложния интервал. Докато Кейти наподобява е траяла напред с английската звезда от „ Женени от пръв взор “ Джей Джей Слейтър, Карл се зарече да резервира „ непретенциозен профил “ и да се концентрира върху себе си, откакто се раздели с Кейти.

Относно своите истории в Instagram, някогашният Звездата от " Островът на любовта " направи редица копания на някогашната си избраница. В една обява в историята Карл сподели очарователното си ново кученце, до момента в който се майтапеше, че новото му кученце „ се занимава с главата му “. Той обаче похвали и голямата „ преданост “ на кучето си, защото сподели, че това е „ най-важното нещо “.

В друга история Карл още веднъж сп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР