Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев е привлечен в

...
Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев е привлечен в
Коментари Харесай

Обвиниха Живко Коцев за участие в организирана престъпна група

Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е притеглен в качеството му на обвинен за присъединяване в проведена незаконна група. Това оповестиха от Софийската градска прокуратура, съобщи.

От обвиняването показаха, че той се е възползвал от правото си да не дава пояснения. Наложена му е парична гаранция в размер на 20 хиляди лв..

По-рано през днешния ден той бе свикан по следствието за контрабанда в Агенция „ Митници ”. Коцев пристигна дружно с юристите си Илиян Василев и Даниела Доковска и влезе в постройката през заден вход,



„ На по-късен стадий ще получите отговори на всички въпроси. Имайте самообладание, апелирам ви ”, сподели на влизане Коцев.

„ Какво се е случило и какви са дейностите могат да ви осведомят само и единствено сътрудниците от Прокуратурата. Заедно с юрист Даниела Доковска, нямаме подозрения, че Живко Коцев не е направил безусловно никакво закононарушение ”.

Това съобщи адвокатът на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Илиян Василев, след разпита на Коцев в Антикорупционната комисия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР