Бившият главен прокурор три години е имал възможност да говори,

...
Бившият главен прокурор три години е имал възможност да говори,
Коментари Харесай

Балабанов: Иван Гешев започна да говори срещу собствените си създатели, но много късно

Бившият основен прокурор три години е имал опция да приказва, да подхваща дейности, даже да реализира арести, да реализира практична активност от страна на прокуратурата, което той не направи.Това сподели пред Българска национална телевизия Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.

" Визирам Бойко Борисов, който нямаше имунитет и не беше депутат. Т.е. Иван Гешев стартира да приказва против личните си основатели, само че доста късно и ние по тази причина от " ИТН " казвахме, че промяната нищо няма да промени, тъй като е значимо да се промени системата. С нереформирана прокуратура да махнеш единия и да сложиш другия не е гаранция за самостоятелност на управляващите и не съм уверен, че с господин Сарафов ще имаме тази нужна самостоятелност сега ", добави той.Може би Иван Гешев търси доверието на българския гласоподавател, защото това съгласно нас това е поръчка за политическа кариера. Съмнявам се обаче да бъде получено едно такова доверие, тъй като доста късно стартира да припознава Левски в себе си. Този коментар направи Балабанов за днешното прочувствено изказване на Иван Гешев за графика на дълбоката страна, за крадливи партийни водачи, за това, че кражбите и корупцията са се трансформирали в държавна политика.

Балабанов съобщи още, че страната не е излязла от политическата рецесия и е на безспорен автопилот, " единствено че водачите са с две леви ръце и не знаят какво да вършат в този аероплан ".

Прогнозира, че единствено след месец ще сме очевидци на извънредно тежки диспути в пленарна зала по повод приемането на постоянен бюджет. Акцентира, че има доста обстоятелства, които демонстрират, че Асен Василев не схваща от бюджетиране.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР