Бившият главен прокурор Иван Филчев каза и нещо много важно:

...
Бившият главен прокурор Иван Филчев каза и нещо много важно:
Коментари Харесай

Ивайло Крачунов: Думите на Филчев за Иван Костов звучат с особена сила

Бившият основен прокурор Иван Филчев сподели и нещо доста значимо: сподели, че Иван Костов ще бъде евентуален обвинен. Това сподели в " Беновска пита " Ивайло Крачунов, шеф на Агенция БЛИЦ, чието изявление с Филчев провокира голям отзив.

" В последна сметка някогашният основен прокурор Никола Филчев беше един от блестящите прокурори, който показваше неотстъпчивост и непреклонност и неговите думи тежат с особена мощ. Той в изявлението, което взех с него, изрази надълбоко отвращение, че Иван Костов го кани на спор. Същият този Иван Костов, който години наред подслушваше жилището му, имаше подслушвателни устройства. И неговото отвращение беше откровено ", разкри Ивайло Крачунов.

Според него Иван Костов съществено се притеснява от възможното отпадане на отминалостта за следствие на приватизационните покупко-продажби.

" Именно по тази причина Костов желае да реалокира в друга и мечтана от него посока публичното мнение - че приватизационните покупко-продажби не би трябвало да се отварят, че всичко е по разпоредбите, че всички ще се окажат неправилни. Но дано да забележим едно задълбочено следствие на прокуратурата до какви резултати би стигнало, примерно, за БГА Балкан, за Кремиковци ", пожела си Крачунов.

" Виждаме опитите на кръга на Иван Костов, кръга " Капитал ", да се опълчват остро против измененията в закона, съгласно които отминалостта за приватизационните покупко-продажби да отпадне и те да могат да бъдат предадени за следствие от прокуратурата. "

Ивайло Крачунов се учуди на медийния комфорт, който бе обезпечен на обвинения Иво Прокопиев от бТВ.

" Видя се, че Иво Прокопиев се радва на комфорта на своите медии от кръга " Капитал ", само че за удивление се радва на комфорта и на една телевизия като бТВ, и разнообразни други малките екрани, които непрекъснато го изкарват страдалец, като жертва.

А той просто е обект на инспекция както всеки един български жител, когато има подозрения за осъществени злоупотреби и незаконни действия ", уточни шефът на БЛИЦ.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР