Бившият футболист, селекционер и директор в ЦСКА Георги Илиев говори

...
Бившият футболист, селекционер и директор в ЦСКА Георги Илиев говори
Коментари Харесай

В ЦСКА обявиха легенда за предател

Бившият футболист, селекционер и шеф в ЦСКА Георги Илиев приказва пред Sportal.bg, с цел да внесе обяснение по отношение на обстановката с именития капитан на " армейците " Георги Димитров.

Както е известно, огромният Джеки се възвръща от тежка интервенция във Франция, откакто имаше открит рак на дебелото черво.

Днес шефът на ЦСКА Пламен Марков, който също е част от златния тим на " алените " от началото на 80-те години, инициира дарителска акция в помощ на Джеки. " Има потребност от спомагателни средства, с цел да приключи цялостния цикъл от своете лекуване ", разгласи Марков.

Георги Илиев-Майкъла обаче е на друго мнение:

" Говорят се всевъзможни нелепости! Остават три процедури, всичко е оправено. Операцията я пое притежателят на " Софиямед " Мишо Тиков. Става дума за огромна сума. Самата интервенция на Джеки, която е доста тежка, я направи доктор Сашо Цветанов, който е доста съществено момче и огромен цесекар.

Парите пристигнаха от БФС посредством Емил Костадинов и от здравната каса, където оказа помощ Дечо Дечев. Емо Костадинов беше единственият от футболните хора, които потърсих, който взе нещата драговолно и реагира.

Говорих с трима от управлението на ЦСКА и ми споделиха: " Ние на предатели пари не даваме и не оказваме помощ ". Това им беше отговорът! БФС пое всичко, което би трябвало.

Помогна доста и нашият съотборник Никола Велков от Велико Търново, който заведе Джеки с персоналния си автомобил във Франция. Това са хората, които помогнахме на Джеки. ", сподели още Майкъла.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР