Бившият футболист Панайот Кючуков, станал известен като Пацо от “Big

...
Бившият футболист Панайот Кючуков, станал известен като Пацо от “Big
Коментари Харесай

Пацо от “Биг Брадър“ не знае бройката на жените, които са минали през кревата му ВИДЕО

Бившият футболист Панайот Кючуков, станал прочут като Пацо от “Big Brother ” си остава една от най-култовите БГ риалити звезди.

Неговите любовни случки с Пеньо, който имаше задача да се показва за жена, станаха пословични. След като обаче разбра, че Пеньо е мъж, отношението на Пацо внезапно се промени.

Какво обаче се случва през днешния ден с момчето от Гълъбово, разкри самият Пацо в итервю за Vbox7.

От разказите му стана ясно, че и до ден сегашен Пацо си има фенска маса, негови почитателки даже му падали на колене и го ласкаели с думи като “големец ”, да не приказваме, че не помни броя на тези, които са минали през леглото му.

Съвсем скоро Пацо ще навърши 40 години, само че споделя, че прелива от сила, страсти и е цялостен с фантазии. Горд е с специалността си, а точно, че е шеф на дневен център за деца с увреждания в родния му град. “Това е попрището ми, първото ми висше обучение. Чувствам се зареден и потребен. Благодарен съм, че Бог ме е дарил със постоянна и здрава душeвност, тъй като моята работа не е за всеки ”, сподели пред камерата ни Пацо.

Пацо споделя, че хората към момента го разпознават по улиците, стопират го и се закачат с него. “С почитателите се срещам в нощните заведения, някои са ми падали на колене, целуват ми ръка, споделят ми, че съм властник. Имам занимателни истории ”, споделя още Пацо, само че славата не му е приоритет.

Грижи се за щерка си Никол, която ще стане на 6 години тази година. “Постоянно си е при мен, имаме специфична връзка с нея. Никол е най-голямото ми достижение ”, показа Пацо.

 

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР