Бившият футболист на Ювентус Андреа Пирло смята, че на тима

...
Бившият футболист на Ювентус Андреа Пирло смята, че на тима
Коментари Харесай

Пирло каза на Ювентус кого да вземе, ако иска успех в ШЛ

Бившият футболист на Ювентус Андреа Пирло счита, че на отбора му би трябвало смяна в халфовата линия, с цел да завоюва Шампионската лига, която продължава да се измъква на италианския гранд. Той дори уточни съответен футболист за тази цел.

“Юве се нуждае от Иско. Полузащитата е линията, в която Юве би трябвало да се укрепи. Може би треньорът Масимилиано Алегри е усетил към този момент това. Кристиано Роналдо пристигна, само че наставникът не знаеше по какъв начин да подсигури задоволително пасове към него. За триумф в ШЛ се нуждаеш от халфове”, разяснява Пирло пред Sky Sport Italia.

И този сезон Иско не се радваше на изключително доверие в Реал Мадрид и възможна негова продажба няма да е изненада.

Пирло има концепция и за предстоящ треньор на Юве - Маурисио Почетино, който подреди Тотнъм измежду най-силните клубове. “Почетино има нужната еднаквост за ментор на Ювентус. Той е съвременен експерт, който работи в Европа отдавна насам. И под “модерен” не става дума единствено за стила на игра на отбора му, а за всичко. Маурисио има опит в испанския футбол, схваща от доста неща”, добави международният първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР