Бившият футболист на ЦСКА Иван Бандаловски явно не осъжда грозните

...
Бившият футболист на ЦСКА Иван Бандаловски явно не осъжда грозните
Коментари Харесай

Бандаловски: Сектор Г не е за жени и деца, а за хулигани

Бившият футболист на ЦСКА Иван Бандаловски очевидно не осъжда грозните подиуми, разиграли се в Сектор " Г " по време на мача с Базел. Фенове на ЦСКА бяха бити от част от проведените ултраси. Бандата не крие, че е част от проведените и неведнъж беше сниман в " Г " с тениска на една от фракциите.

" Tемата е доста дълга и необятна. Трябва да сме единни, тъй като има офанзиви към ЦСКА отвред. Сектор " Г " бойкотира, за мен Сектор " Г " е за крайни почитатели и ултраси, и хулигани. В Европа е по този начин на всички места. Деца и дами може да вървят в Сектор " В " и Сектор " А ". Сектор " Г " и основните такива фракции бойкотират. Тези момчета от тези групи си дават живота и времето за хореографии, пътувания и лежат по пандизите за ЦСКА.

Навсякъде би трябвало да се знае кой кой е. Давам образец за Партизан и Звезда, там стават убийства непрестанно за битка по трибуните. Защото на следващия ден, когато влезне някоя последна секта на противников тим на нашата естрада, надали дами и деца ще защитят името и концепцията на ЦСКА.

Плюс това разясняват хора, които вървят на по 3 мача в годината, а други направиха Сектор " Г " европейска големина, със страхотна организация и хореографии ", написа той във " Facebook ".

Нормално и задоволително ли е това мнение? Всеки самичък да реши за себе си...

Според очевидци, самият Бандаловски е бил с биячите от нощес. Но е стоял настрана, на входа.
 ЦСКА с позиция: Любовта не търпи окови, Сектор
ЦСКА с позиция: Любовта не търпи окови, Сектор " Г " е на всички!

" Най-вече за тези, които слагат ЦСКА над всичко "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР