Бившият футболист на Спартак (Варна) Ради Радомиров почина на 62

...
Бившият футболист на Спартак (Варна) Ради Радомиров почина на 62
Коментари Харесай

Бивш футболист на Спартак Варна почина в съня си

Бившият футболист на Спартак (Варна) Ради Радомиров умря на 62 години. Той е умрял в съня си рано сутринта в неделя.

Десният защитник бе част от най-успешното потомство на Спартак (Варна) в интервала 1982-1984 година, когато тимът стана трети в България, стигна край за Купата и до втория кръг на европейския шампионат за КНК.

Ради Радомиров е татко на някогашния нападател на Спартак Тодор Радомиров. Тъгуващият Тошко се сбогува с баща си с трогателни думи в обществената мрежа.
 Бивш футболист на Спартак Варна умря в съня си
" Почивай в мир татко ми!!! Нямам думи!!! ", написа Тодор Радомиров във " Facebook " и разгласява фотография с татко си.

Братовчедка е разкрила Ради Радомиров мъртъв. Това заяви Тодор Радомиров пред " Петел ". " Снощи в 21 часа приказвах с баща. Беше в положително въодушевление. Каза ми, че ще гледа малко телевизия и си ляга, само че по този начин и не се е събудил ", сподели Тошко.

" Сутринта моя братовчедка го е търсила по телефона, само че не отговарял. Отишла в къщата ни в село Рудник и го разкрила мъртъв в леглото с ръка на сърцето. Когато сутринта ми се обади в 8:20 часа, имах неприятно предусещане. Молех се най-малко да е за болница, само че... ", сподели още Тошко.

" Беше здрав, в никакъв случай не ми е казвал, че нещо го боли. Всъщност, боляха го ставите и планирахме интервенция. Редовно се чувахме и се шегувахме. Казах му, че на 11 юни ще взема един калкан и ще отида при него да гледаме Италия - Турция под асмата, и той доста се зарадва. Казах му също, че в случай че е писано, следващата година може да го развеселявам и с внуче. Отговори: " Айде, бе, сине, по-бързо, че няма да доживея ". Преди седмица погреба собствен другар, с който бяха близки от деца. Много тежко го изживя, дали оттова се е тормозил и... Бог да те елементарни, баща! За мен беше чест, че имах подобен прелестен татко ", приключи Тодор Радомиров.

Бронзовият медалист със Спартак ще бъде заровен на следващия ден (понеделник) от 14 часа в родното му село Рудник.
 Бивш футболист на Спартак Варна умря в съня си

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР