Бившият футболист на Реал (Мадрид) Иско преговаря с Коняспор, след

...
Бившият футболист на Реал (Мадрид) Иско преговаря с Коняспор, след
Коментари Харесай

Иско е на крачка от Коняспор

Бившият футболист на Реал (Мадрид) Иско договаря с Коняспор, откакто не съумя да премине в немския Унион (Берлин), разкри вицепрезидентът на турския клуб Мехмет Акджан. Иско, който беше освободен от Севиля през декември след единствено четири месеца в клуба, изглеждаше подготвен за ново предизвикателство в Берлин, откакто мина медицинските прегледи. Преминаването на 30-годишния футболист в Бундеслигата обаче се провали при уточняването на персоналните условия, като и двете страни се упрекваха взаимно. Бившият полузащитник на Реал може би към този момент си е намерил различен клуб, защото продължава договарянията с Коняспор. 

" Вярно е. Ние сме в развой на договаряния с Иско. Мога да ви кажа, че те вървят добре. Все още не сме постигнали съглашение, другояче бихме го споделили намерено ", сподели Акджан, представен от испанското издание " Ас ". 

Иско стартира кариерата си във Валенсия и Малага, преди да прекара девет години в Реал Мадрид, който напусна в края на предишния сезон. Той записа 19 мача за Севиля през първия полусезон, като означи един гол и направи три асистенции, само че договорът му беше преустановен по взаимно единодушие преди шест седмици. 

Коняспор е на осмо място в класирането на турското състезание, на 13 точки от местата, даващи право на присъединяване в европейските клубни шампионати. Бившият съотборник на Иско в Севиля Аднан Янузай също си обезпечи трансфер в Турция. Крилото се причисли към Истанбул Башакшехир чартърен до края на сезона.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР