Бившият футболист на Лудогорец Кирил Десподов даде първото си интервю

...
Бившият футболист на Лудогорец Кирил Десподов даде първото си интервю
Коментари Харесай

Десподов: ПАОК е голям клуб, гладен съм за трофеи

Бившият футболист на Лудогорец Кирил Десподов даде първото си изявление като футболист на ПАОК. По-рано през днешния ден българският национал публично мина в отбора от Солун, а пред клубната телевизия съобщи, че е добре осведомен с гръцкото състезание и че няма самообладание да стартира да играе за новия си тим.

" Получих хиляди известия от почитатели на ПАОК и се убедих, че те са в действителност разчувствани от идването ми в тима. Решението да приема офертата беше елементарно. От ПАОК ми демонстрираха, че фактически ме желаят и демонстрираха почитание към мен, а аз държа да откликвам на хората със същото ", показа Десподов.
 Официално: Лудогорец продаде Кирил Десподов на ПАОК
Официално: Лудогорец продаде Кирил Десподов на ПАОК

" Интерес към Кирил демонстрираха редица клубове от разнообразни страни "

" Следя гръцкото състезание. Имате мощни тимове и доста дербита. Местните клубове се показват мощно в евротурнирите. ПАОК е огромен клуб, с невероятни почитатели. Знам, че атмосфертата по трибуните е гореща. Колкото до Гърция, единствено ще кажа, че извозвам тук съвсем всяка почивка, одобрявам хората, храната ви и музиката. Със сигурност няма да нуждая се от доста време за акомодация ", даде обещание някогашната звезда на Лудогорец.

" В ДНК-то ми е да съм първенец. В предходния ми клуб постоянно се борехме за купата, това е в кръвта ми. Гладен съм за титли и в действителност имам вяра, че с ПАОК мога да реализира задачите си и да създадем почитателите щастливи. Това е задачата ми тук. Надявам се дружно да се развиваме като тим и да печелим трофеи ", пожела си българският национал.

" Не обичам да приказвам доста, избирам да го върша на терена. Нямам самообладание да се причисля към съотборниците си и да стартира да играя за ПАОК. Благодаря на почитателите за топлото посрещане, уповавам се да ги радваме с доста триумфи през идващите години ", добави Десподов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР