Бившият футболист на Ливърпул Глен Джонсън смята, че Гарет Саутгейт

...
Бившият футболист на Ливърпул Глен Джонсън смята, че Гарет Саутгейт
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт би се справил в Ливърпул, твърди бивш играч на тима

Бившият футболист на Ливърпул Глен Джонсън счита, че Гарет Саутгейт би бил добър вид за заместител на Юрген Клоп в Ливърпул. В медиите обаче се заприказва, че селекционерът на Англия най-вероятно ще дебаркира на „ Олд Трафорд “ отпред на Манчестър Юнайтед.

„ Няма причина той да не успее “, съобщи някогашната звезда на Ливърпул. Той има вяра, че Гарет Саутгейт е добър претендент за „ Анфийлд “.

„ Ако Саутгейт е разполагаем през лятото, тогава би трябвало да бъдат прегледани всички варианти. Той свърши брилянтна работа с Англия, тъй че няма причина да не може да бъде сполучлив в клуб като Ливърпул, защото би имал работа с футболисти от сходен диаметър “, разгласи Глен Джонсън.

„ Трябва да го имат поради, тъй като не можете просто да бъде отритнат, в случай че е разполагаем “, добави още някогашният състезател на „ алените “.

Изборът на почитателите наподобява клони повече към Шаби Алонсо.

„ Вярвам, че някой би трябвало да пристигна след Юрген Клоп и да поеме удара след него “, добави той.

„ Знам, че звучи извънредно и брутално да го кажа, само че няма късмет, който и да е идващият да е по-добър от Юрген Клоп и това е доказателството за тима, който той е построил в Ливърпул “, приключи Глен Джонсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР