Бившият футболист на Литекс и ЦСКА, след което директор на

...
Бившият футболист на Литекс и ЦСКА, след което директор на
Коментари Харесай

Драголюб Симонович с още любопитни разкрития за ЦСКА и Гриша Ганчев

Бившият футболист на Литекс и ЦСКА, след което шеф на " Армията " - Драголюб Симонович, продължава да споделя забавни неща във " Facebook " профила си.

Днес той си напомни и разкри детайлности за един от най-паметните мачове в историята на българския футбол, а точно - успеха на Литекс над ЦСКА с 8:0. Сърбинът играе в този мач с екипа на ловчанлии и изясни какво им е споделил Гриша Ганчев (тогава притежател на Литекс) след дуела.

Ето какво написа Дуци:

" Ще ви опиша за един огромен почитател на ЦСКА. Всички добре помнят мача в Ловеч и най-тежкото проваляне на ЦСКА в историята. Много хора и до през днешния ден считат, че мачът е бил неточен и упрекват Ганчев, че е " оправил " дуела. Играх в този мач и мога да кажа, че в даже един тъч не беше неточен. ЦСКА пропусна 3-4 стопроцентови положения в първите 20 минути. По време на мача пристигна " разпореждане " да не стреляме повече към вратата на ЦСКА. Помня и, че Ганчев си потегли гневен преди края на срещата.

След мачовете нормално сядахме в кафенето на първия етаж в остарелия хотел, тъй като Ловеч е " прочут " с нощния си живот. Вечер, зимата, на улицата е по-вероятно да срещнете вълк или диво прасе, в сравнение с човек. След среднощ и след поредна бутилка шотландска " натурална " напитка, един от албанците, не помня кой, Буши или Хаджи, зададе риторичен въпрос - дали Ганчев ще даде двойна награда за тази победа. Без да се замисля, Тинката Кишишев подвига телефона и се обади на Ганчев. Започна да изяснява по какъв начин сме се събрали и седнали малко да честваме... и повърхностно зададе въпроса за двойна награда. В този миг от другата страна на слушалката започнаха " специфични поздрави " за нашите майки, сестри, лели и всички наши близки, и далечни родственици. След 5-6 минути " специфични поздрави " се чува, че нито един лев повече от 1500 лв. награда няма да забележим. И последното което разбрах бяха думите " говеда ", " същият резултат " и " 15 000 $ награда ", напомни си Дуци.

Това е още една достоверна история, която приказва добре какво значи за Гриша Ганчев ЦСКА...
 За Амос Юга ЦСКА е най-специалният му футболен клуб
За Амос Юга ЦСКА е най-специалният му футболен клуб

Ето за какво е по този начин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР