Бившият футболист на Левски - Георги Сърмов, коментира ситуацията в

...
Бившият футболист на Левски - Георги Сърмов, коментира ситуацията в
Коментари Харесай

Георги Сърмов: Топузаков ще даде всичко от себе си начело на Левски


Бившият футболист на Левски - Георги Сърмов, разяснява обстановката в клуба и показа своето виждане за това накъде ще поеме грандът след раздялата със Станимир Стоилов. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Гонг ".

" Чувствам се ужасно, след футбола нещата към този момент са малко по-различни за мен и като цяло, и като житейски опит. Мисля, че няма да страна от общото мнение. Едно едва дерби, за жалост. Не видяхме това, което всички почитатели на футбола искахме. Не се получи зрелището, което чакахме и на което сме привикнали, само че това е част от играта. Може би, срещата бе по-тактическа и терзанието личеше и у двата тима. За страдание, разочароваха почитателите.



Този мач е доста друг от всички останали. За него не би трябвало настройка нито в допълнение мотивация. Не е нужно дори и някой да те стимулира. Още седмицата преди мача ти започваш да се готвиш по различен метод за него. Зарядът е извънредно огромен, ситуацията е радикално ралична. Всичко това е едно неповторимо преживяване.

На пръв взор се видя, че няма промени в стила и състава. В последна сметка Топузаков е бил възпитаник на Станимир Стоилов. Самият той сподели, че продължава линията на Мъри. Не мисля, че имаше някаква разлика, само че отново споделя, че Левски надигра ЦСКА в този мач. Дори и с едно или две положения повече можеше да победи, само че за жал не съумя.

Не ми е работа на мен да разясня и мисля, че в последна сметка това са хора, които са дали извънредно доста на клуба. Всички знаем какво е постигнал Станимир Стоилов в Левски, и то в тандем с Наско Сираков. Не мога да разясня тези връзки, само че като човек, който е минал през клуба, и не преставам доста да държа на него, мисля че за нито един левскар не са приятни събитията, които се случват. Надяваме се да има развиване в позитивна посока, само че в последна сметка нещата не престават и след напускането на Станимир Стоилов. Сигурен съм, че Елин ще даде всичко от себе си в оставащите мачове до края на сезона, и мога да му пожелая единствено триумф ".
 Левски усили капитала, стартира записване за нови акции в клуба
Левски усили капитала, стартира записване за нови акции в клуба

Сегашните акционери на Левски могат доникъде на май да заявят и платят нови скъпи бумаги с номинал от 1 лев, само че с цена от 5 лева

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР