Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла

...
Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла
Коментари Харесай

Майкъла: Оптимист съм за купата, от ЦСКА пак да ме поканят

Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла изгледа успеха над Ботев (Пловдив) с 4:0 в компанията на някогашните си съотборници Методи Томанов, Георги Велинов, Александър Александров и Марио Вълков по покана на управлението по случай 42-годишнината от отстраняването на Ливърпул. Той изрази благодарност за самодейността и се пошегува, че наличието му е помогнало на водения от Нестор Ел Маестро отбор да реализира толкоз изразителна победа.

" Инициативата беше прелестна. Сигурно е на господин Ганчев-младши и изпълнителните шефове. Не бях ходил на мач от повече от година. И в този момент отидох, с цел да може да победим през първото полувреме, а не да чакаме до 93-ата минута, с цел да вкараме някой късметлийски гол. Създадох им проблеми, в този момент би трябвало да ме канят на всеки мач (смее се).

Изгледах успеха на драго сърце, само че съм безапелационен, че не играхме добре. Резултатът няма нищо общо с представянето. В избрани интервали даже Ботев играеше по-добре от нас и беше по-опасен. Най-хубавото беше, че вкарахме от статични състояние, което е доста мощно оръжие. Очаквам да бием всички до Левски и тогава към този момент ще си проличи до каква степен сме стигнали.

За купата съм оптимист. Там видяхме, че Ботев са реализуем противник. Вече в конкуренцията на Лудогорец в един мач би трябвало да се противопоставим. В шампионата е същата работа - би трябвало да печелим огромните дуели против директните противници.

Лошото е, че до момента не го вършим. Като ме поканят, ще ги бием. Когато станах изпълнителен шеф, се паднахме с Лудогорец за купата. Аз споделих, че ще ги отстраним и никой не ми вярваше. Но го направихме ", споделя Майкъла пред " Тема Спорт ".
 Майкъла безапелационен: ЦСКА направи най-хубавата селекция и ще стане първенец!
Майкъла безапелационен: ЦСКА направи най-хубавата селекция и ще стане първенец!

Той взе отношение и по много други тематики за футбола в страната
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР