Бившият футболист Георги Михайлов заряза поп звездата Мария Илиева с

...
Бившият футболист Георги Михайлов заряза поп звездата Мария Илиева с
Коментари Харесай

Мъжът на Мария Илиева преспал с най-добрата й приятелка

Бившият футболист Георги Михайлов заряза поп звездата Мария Илиева с бебе на ръце и бързо я размени с атрактивната русокоска Владислава. Запознати издават, че той изцяло е не запомнил изпълнителката и нехае за невръстния си наследник Александър.

С днешна дата Михайлов към този момент е фамилен мъж. Преди броени дни той се ожени за актуалната си обичана Владислава. Церемонията се състоя в столицата, само че към края на август младоженците възнамеряват да отлетят назад за Брюксел, където живеят и работят от години, написа Уикенд.

Че Георги има нова жена в живота си, се разбра още предходната година. Цяло лято той обикаля родното Черноморие с годеницата си и не се притесняваше, че по този метод нервира Мария. Актуалната тръпка на Жоро е доста по-млада от Илиева и това още повече вбесявало певицата.

Отношенията на Мария и Георги се утежниха още по време на бременността й. Тогава той изкара близо месец в Съединени американски щати, надалеч от певицата и развиващия се живот в утробата й. Клюката гласи, че фамилията на Михайлов въобще не одобрявало поп звездата, защото е с цели 13 години по-възрастна от него. Родителите му го насърчавали да я разкара дефинитивно и приветствали с отворени прегръдки новата си снаха.

Поп звездата била съкрушена да научи, че младока постоянно й изневерява, до момента в който тя е бременна. Най-големият удар бил, когато научила, че е преспал с една от най-хубавите й приятелки.

Изпълнителката нееднократно е разказвала, че Жоро не взе участие интензивно в живота на детето им. В началото Мария се надявала, че като татко той ще поеме своята отговорност, само че към този момент осъзнала, че това няма да се случи. Бившият футболист споделил пред другари, че не се чувствал подготвен да стане родител, само че Илиева се заинатила да роди от него, тъй като била уверена, че хваща последния трен.

Когато заченала непринудено, тя решила да задържи бебето, тъй като възрастта й напредвала, а възможностите й да стане майка след 40 от ден на ден намалявали.

„ Аз имам тежък темперамент. Властна съм, обичам да преобладавам и да се налагам”, откровена е Мария. И добавя, че това е евентуалната причина за многото й любовни несполуки в предишното.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР