Бившият футболен национал Благой Георгиев показа сина си Елай година

...
Бившият футболен национал Благой Георгиев показа сина си Елай година
Коментари Харесай

Джизъса и Есмер показаха сина си

Бившият футболен национал Благой Георгиев сподели сина си Елай година и половина след раждането му. Това се случи в "Инстаграм "-профали на брачната половинка му Есмер, която показа благи фамилни фотоси от тържеството в чест на 2018 година

Джизъса и Омерова се прибраха в Москва за новогодишното празненство, откакто посрещнаха Бъдни вечер със фамилията на Георгиев в София, а дните до 30 декември уплътниха с обиколки из столичните кръчми.

В новогодишната нощ брачната половинка на Георгиев заложи на златисто-кафява рокля с надълбоко деколте, загърната в кожено палто. На фамилната фотография Есмер и Елай да в обятията на футболиста, а по усмивките на лицата им проличава, че са повече от щастливи. Досега на всички фотоси, които татарката публикуваше в "Инстаграм ", лицето на сина й постоянно бе прикрито, най-често със стикери.

"Пожелаваме ви щастлива нова година. Обичайте и бъдете обичани! ", пожела Омерова за почитателите си.

В края на предходната година стана ясно, че съветският клуб Оренбург приключва контракта си Благо Георгиев. Засега няма изясненост дали халфът ще продължи кариерата си и ще се отдаде на бизнеса си. В Москва той има ресторант.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР