Бившият финансов министър се яви в СГПВладислав Горанов беше разпитан

...
Бившият финансов министър се яви в СГПВладислав Горанов беше разпитан
Коментари Харесай

Горанов след разпита: Свидетелят Петков инициира всичко дотук

Бившият финансов министър се яви в СГП

Владислав Горанов беше разпитан в Софийската градска прокуратура. Бившият финансов министър изясни: "Свидетелят Петков инициира всичко дотук - арестите на водача на опозицията и всички противозаконни дейности, свързани с това ".

Горанов уточни, че се е виждал с Васил Божков в Министерството на финансите, с цел да обсъдят „ разнообразни теми”. За всичко това разказал през 2020 година Посочи още, че е виждал Божков в Министерския съвет във връзка със срещи, свързани с футбола, предава.

„ Имаше обществена среща сред министър-председателя, Васил Божков и други притежатели на футболни клубове. Тази е срещата, за която на мен ми е известно, за друга - не знам”, добави някогашният финансов министър.

Той разясни, че на разпита са били изяснявани всички изказвания на лица, включително и на „ очевидеца Петков”, свързани с изказвания за осъществяване на противозаконни дейности. „ Нямаше нови въпроси”, акцентира Горанов. И добави: „ Незаконни арести на висши политици. И най-много на водача на опозицията. Това е незаконно”.

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов също бе разпитан. Той отхвърли да даде детайлности за разпита с претекста, че е подписал декларация за дискретност. Припомняме, че на 17 март Горанов, Борисов и Севделина бяха арестувани за 24 часа от Министерство на вътрешните работи и освободени без повдигнати обвинявания.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР