Бившият евродепутат от БСП Петър Курумбашев коментира по БТВ ще

...
Бившият евродепутат от БСП Петър Курумбашев коментира по БТВ ще
Коментари Харесай

Петър Курумбашев: Опасявам се, че ако сложим таван на цените на тока, той може да изчезне

Бившият евродепутат от Българска социалистическа партия Петър Курумбашев разяснява по БТВ ще има ли таван в Европейски Съюз за облагите от произвеждане на на ниска цена ток или газ:

" Поставяне на таван на цените на газа е тъкмо противоположното на това, което може да се случи на един пазар. Във Венецуела като сложиха таван на цените на тоалетната хартия и тя изчезна от пазара, нямаше с какво да се избършат венецулците, с изключение на с указа на президента.

Страх ме е, че в случай че е топло и е 40% и счупите термометъра, тъй като е 40 градуса, от това нито на вас ще ви стане по-хладно, нито ще понижи температурата на открито. 20 години Европейски Съюз построява общ енергиен пазар. С огромен напън и България съумя да се причисли. Сега извъднъж ни споделят - по-добре пазарът да не функзионира. Ако влезете в магазина и кажете, че каквото и да си купите, ще платите не повече от 50 лв., най-вероятно е да ви поканят да излезете.

Момента, в който би трябвало да се подтиква производството на сила и да се строят нови централи, ние спирахме електроцентрали, потреблението растеше и след това споделяме - олеле какво стана с цената. Не може непрестанно да убиваш кравите, да пораства потреблението на мляко и да питаш за какво цената се е качила. "   
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР