Бившият директор на държавното предприятие Автомагистрали ЕАД Стоян Беличев е

...
Бившият директор на държавното предприятие Автомагистрали ЕАД Стоян Беличев е
Коментари Харесай

Бившият шеф на "Автомагистрали" напусна страната, твърди МВР

Бившият шеф на държавното дружество " Автомагистрали " ЕАД Стоян Беличев е напуснал страната след началото на инспекциите във връзка със строителството на " Хемус ". Това заяви на брифинг пред публицисти вътрешният министър Бойко Рашков. От думите му се разбра, че поради отсъствието на Беличев, то той не може да бъде разпитан. " Освен, в случай че не се е завърнал ", позволи въпреки всичко Рашков.

Според него, Министерство на вътрешните работи е получило информация, че Беличев е напуснал страната „ в момента, в който ГДБОП стартира дейни дейности по отношение на изясняването на всички аспекти от сключването на договорите с разнообразни компании на Лот 5 ". Той позволи, че това е станало поради и след пресконференция, на която самият Рашков е казал, че към Беличев би трябвало да бъдат отправени въпроси. „ Очевидно няма предпочитание да дава отговор на каквито и да е било въпроси ”, добави Рашков.

Очевидно служебният вътрешен министър имаше поради думите си от преди няколко дни, казани на конференция: „ С господин Беличев, който е осигурявал тези суми предплатено, би трябвало да се срещнем и да му зададем няколко въпроса – дали той ще подсигурява, че тези компании, на които той е дал тези големи пари в стотици милиони след 5 или 6 години ще изпълнят строителството и че няма да изискат още толкоз средства, с цел да си свършат работата “.

От думите му през днешния ден стана ясно, че Министерство на вътрешните работи знае в кой ден, в какъв брой часа и в каква посока е напуснал страната някогашният началник на Автомагистрали.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР