Бившият директор на БАБХ проф. Пламен Моллов е дал на

...
Бившият директор на БАБХ проф. Пламен Моллов е дал на
Коментари Харесай

Шефът на БАБХ: Проф. Моллов ми даде папка с пари

Бившият шеф на БАБХ проф. Пламен Моллов е дал на сегашния началник на организацията проф. Христо Даскалов директория, за която в началото твърдял, че е цялостна с документи. Оказало се обаче, че вътре имало пари, съобщи пред Би Ти Ви и Нова тв проф. Даскалов.

По думите му в досието имало повече от 100 хиляди лева, макар че не е съумял да ги преброи. ``Хванах досието единствено с дребния си пръст и споделих, че не върша такива работи, аз съм възрастен човек, няма по какъв начин до момента да съм я карал по честния метод и в този момент да го трансформира и да ставам за срам и порицание``, сподели проф. Даскалов за Би Ти Ви.

Скандалът се задълбочи, откакто в медиите изтече запис, в който се чува по какъв начин някогашният началник на организацията по храните предлага рушвет на сегашния шеф. В диалога става въпрос за лабораторията за фитосанитарен надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", а задачата на подкупа е изпълнителният шеф на БАБХ да " не се меси по контрола на границата ". Това удостовери и зам.-земеделският министър Иван Христанов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР