Бившият десен бек на Арсенал Бакари Саня сподели, че той

...
Бившият десен бек на Арсенал Бакари Саня сподели, че той
Коментари Харесай

Саня: В Арсенал се страхувахме от големите

Бившият десен бек на Арсенал Бакари Саня показа, че той и неговите съотборници са се подценявали прекалено много, което е довело до липса на самочувствие в огромните мачове във Висшата лига.

Саня прекара 7 години на "Емиратс ", печелейки единствено един трофей за ФА къп, преди да премине в Манчестър Сити в търсене на повече триумфи. "Топчиите " бяха редоявен участник в групите на Шампионската лига през този интервал, само че по този начин и не успяваха да стигнат до купата в шампионата. Бившият френски краен защитник отдава това на неналичието на задоволителна религия в личните си способнсти у играчите на Арсенал.

"Играехме мач за мач и печелехме в огромна част от времето. Когато идваше характерен мач, в който би трябвало да се представим на равнище обаче, неизбежно се проваляхме ", стартира Саня.

"Може би се поставяхме под прекомерно огромно напрежение. В доста от срещите играехме добре и вземахме победи. Срещу другите тимове от огромната 4-ка обаче имахме съществени компликации ".

"Ние се подценявахме. Да играеш за Челси по това време даваше един друг имидж. Преди срещите с тях постоянно говорехме повече за техните огромни играчи, в сравнение с те са си говорили за нас. На терена имахме най-малко толкоз качество, колкото и те, само че в главите ни ги виждахме като по-големи играчи ", приключи някогашният френски национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР