Бившият депутат Радостин Василев не е записвал през платформата Зуум,

...
Бившият депутат Радостин Василев не е записвал през платформата Зуум,
Коментари Харесай

Кирил Петков след разпита: Радостин Василев е записал сбирката на ПП с устройство извън компютъра

" Бившият народен представител Радостин Василев не е записвал през платформата " Зуум ", а с устройство в профил на компютъра. Моята теза е, че Радостин Василев не работи самичък. Той е един инструмент на службите. Целта е да не се направи постоянно държавно управление. Ние ще създадем всичко допустимо, с цел да България постоянно държавно управление, без да вършим взаимни отстъпки ", сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков след разпита в Градската районна прокуратура.

 

" Беше напълно естествен диалог. Въпросите бяха за записа. Нямаше въпрос за закани. Според нас по какъв начин се е случил този запис и Радостин Василев по какъв начин е записвал. Аз обясних, че когато някой записва през платформата " Зуум ", това се отбелязва по време на конферентния диалог, а в тази ситуация не било по този начин. Това значи, че записът се е случил с устройство, което не е обвързвано с платформата ", добави той.

 

Петков разяснява и договарянията на ПП-ДБ с ГЕРБ за сформиране на кабинет с втория мандат. " Ние сме дали напълно на акад. Николай Денков да договаря с ГЕРБ. Ние му имаме доверие. Вярвам, че той и Мария Габриел поставят големи старания, с цел да има работещ парламент ", сподели той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР