Бившият депутат от НДСВ Антония Първанова попиля новия спектакъл с

...
Бившият депутат от НДСВ Антония Първанова попиля новия спектакъл с
Коментари Харесай

Антония Първанова попиля Мариана Попова и Плачков: Долнопробна бутафория!

Бившият народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Антония Първанова попиля новия театър с присъединяване на Мариана Попова и Веселин Плачков. Софийската премиера на постановката " Виновни " с режисьор артиста Христо Мутафчиев и по текст на самия Плачков бе преди три дни в Театър " Сълза и смях ". 

" Как да се изразя по-възпитано?! Премиерното зрелище, на което станах очевидец довечера, на сцената на Нов трагичен спектакъл " Сълза и смях ", бе проваляне - липса на гений, егоизъм и комплекси. Да, ВИНОВНИ са: режисьор и артисти, само че и всички ние сме ВИНОВНИ, по тази причина че допуснахме в спектакъл със 130-годишна история да е допустимо слагането на сходна долнопробна бутафория. Културата ни стана доста съблечена, напряко гола ", изля възмущението си във фейсбук някогашната царистка и докторка.



Под поста й феновете написаха, както одобрителни мнения за спектакъла, по този начин и извънредно негативни. " Това комбиниране на участващи " артисти " изяснява възмущението от бездарието им ", бе едно от мненията " срещу " спектакъла " Виновни ".

Певицата Мариана Попова, която в никакъв случай не си трае, когато някой атакува нея или брачна половинка й отговори на Антония Първанова с думите: " Аз съм Мариана Попова, одобрен актьор, и не мога да се занимавам с хора, които не ме харесват. Да са живи и здрави! ".

Артистичното семейство се похвали, че на премиерата в София са получили цветя от президента Румен Радев и брачната половинка му Десислава. Веселин Плачков и Мариана Попова поддържаха генерала авиатор за втори президентски мандат.

Журналистът Емил Спахийски обаче не споделя гневното мнение на Антония Първанова и под нея коментар написа прекрасен отзвук за спектакъла " Виновни ".

" В последна сметка това е шоу бизнес. Ако няма шоу няма бизнес, в случай че няма бизнес - има държавни дотации. Шекспир самичък се е оправял - хем талатлив, хем бизнесмоделът му вървял. Само с реклама от уста на уста е карал хора от всички съсловия и касти да дават луди за това време пари да гледат... и са гледали и са се прибирали. Все отново чудесна хрумка на Плачков беше да вмъкне Шекспир и да го преведе в чалга вид, с цел да демонстирара разликата сред текст и талантливост ", разяснява Емил Спахийски.

" Изкуството, това е връзката на човек с вселената. То може да докара на земята и РАЯ и АДА! Изкуството извисява нас – индивидите, да си поговорим с БОГА! А създателите са тези работливи пчелици, които с жуженето си строят пътя към личните ни души ", цитира Веселин Плачков личния си текст, който звучи във " Виновни ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР