Бившият депутат от ДСБ и сочен за един от най-ярките

...
Бившият депутат от ДСБ и сочен за един от най-ярките
Коментари Харесай

Идолът на младите костовисти унижи в ефир генерал Гном: Кого чегърташ, какво втърдяваш?

Бившият народен представител от ДСБ и апетитен за един от най-ярките представители на младото костовистко потомство Борис Станимиров размаха пръст на „ своите “ и ги предизвести, въпреки и задочно, да потопят егото си в името на договарянията за постоянно държавно управление с останалите сили.

„ Голямата част от обществото е разочарована от незадоволителната подготвеност на определените парламентарни сили да договарят съществено за намиране на болшинство и за образуване на кабинет. Партийният нарцисизъм на всички равнища разклаща доверието в цялата политическа система.
В подобен миг е значимо България да има законна политическа власт. Ако непринудено политическите сили поради неспособността да приказват между тях връщат властта непрекъснато в ръцете на президента, това не е добър знак – и за обществото, и за сътрудниците ни на открито, и за целите на страната в европейски проект – Шенген и Еврозоната “, предизвести Станимиров пред БНР.
Той намира нови предварителни избори за изцяло непотребни и които въобще няма да трансформират качествено обстановката:

„ Ако четири пъти подред караш хората да гласоподават, те излизат да гласоподават и ти нищо не правиш с това доверие, а просто се държиш безконтролно и хвърляш страната в нови избори, мъчно ще ги мотивираш да излязат за пети път. Когато с държанието си девалвираш парламентарната система, няма по какъв начин да убеждаваш хората безпределно дълго, че би трябвало още веднъж и още веднъж да гласоподават.
А ти да си правиш егоцентрични изказвания и да втвърдяваш единствено най-твърдото си ядро гласоподаватели, които се възторгват от това, че ще победиш някого, че ще изчегърташ някого, че ще приказваш с някого или няма да приказваш с някого “, отсече някогашният народен представител от десницата.
И акцентира, че разговорът е наложителен за политиците:  „ Защото те не съставляват себе си, а жителите, които гласоподават за тях и техните обединения. Без разговор няма политика “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР