Бившият депутат и председател на Изпълнителния съвет на Демократическата партия

...
Бившият депутат и председател на Изпълнителния съвет на Демократическата партия
Коментари Харесай

В Сърбия бе създадена нова лява партия, като комунистическата смени името си

Бившият народен представител и ръководител на Изпълнителния съвет на Демократическата партия Радослав Милоичич Кена бе определен за ръководител на Сръбската левица, нова партия, която ще взе участие в парламентарните избори през април в Сърбия, заяви Танюг, представена от Българска телеграфна агенция.

Комунистическата партия, чийто ръководител бе внукът на Тито Йошка Броз, смени името си на конгреса, състоял се предишния уикенд, на Сръбска левица, а за ръководител бе препоръчан и определен Милоичич, добавя вестник " Блиц ".
Идеята е да притеглим колкото може повече младежи, ново потомство политици, за което упорствам от дълго време, и да участваме в изборите след два месеца, сподели Милоичич за " Блиц ".

Новата партия ще взе участие във всички избори, само че още не е решено в какъв формат, добави той. Не е известно и ще издигне ли собствен претендент за президент на Сърбия, или ще поддържа някой от другите претенденти.

Сръбската левица ще беседва с всички политически организации, които са срещу ръководещата Сръбска прогресивна партия. Целта е да се сътвори сериозна политическа организация, каквато сега не съществува в цялата съпротива и която ще даде своя принос за събаряне на ръководещите, добави Милоичич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР