Бившият бягащ бек от NFL Алекс Колинс загина при катастрофа с мотоциклет във Флорида, съобщиха властите

...
Бившият бягащ бек от NFL Алекс Колинс е загинал при
Коментари Харесай

Бившият бягащ бек от NFL Алекс Колинс е загинал при катастрофа с мотоциклет във Флорида, съобщиха властите. И бившите му екипи, и агентът му потвърдиха смъртта на 28-годишния играч.

Колинс, който за последно игра със Сиатъл Сийхоукс през 2021 г., яздеше Suzuki GSX-R600K от 2004 г., когато се блъсна в SUV Chevrolet Suburban на булевард West Oakland Park в Lauderdale Lakes в неделя около 22:20 ч. местно време, съобщи офисът на шерифа на Брауърд в понеделник.

Той е обявен за мъртъв на място, казаха властите. Шофьорът на SUV, идентифициран като възрастна жена, е съдействал на разследването, според офиса на шерифа.

Колинс е избран от Сиатъл Сийхоукс през 2016 г. и също играе с Балтимор Рейвънс за няколко сезона, преди да завърши кариерата си в NFL с Seahawks. Seahawks публикуваха изявление от семейството на Колинс, обявяващо смъртта му.

каза, че организацията скърби за смъртта му и каза, че той е бил „наистина добър човек, който е носил специална радост и страст, където и да отиде“. Старши треньорът на Рейвънс Джон Харбо каза, че ще бъде запомнен с това, че „беше страхотен съотборник, който имаше вдъхновяващ дух, който повлия на всеки, с когото се сблъска“.

По време на една от забележителните си години с Рейвънс, Колинс смята ирландския танц за тайната на футболния си успех. През 2017 г. той показа на CBS News някои от своите движения и как прилага ирландския танц във футбола. Той срещна тогавашния 12-годишен Карл Тъбс, който казва, че е бил тормозен, защото е изучавал ирландски танци, и му каза насърчителни думи.

„Чувствам се невероятно, кара ме да се чувствам така, сякаш правя разлика в живота на някой друг“, каза Колинс пред CBS Evening News.

Агентът на Колинс, Кели Мастърс, каза в изявление в Twitter, че „сърцето й е разбито“.

„Алекс, ти беше толкова обичан от толкова много хора. Ти повлия на живота с радостта и позитивния си, грижовен дух… и тази голяма усмивка“, написа тя.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР