Бившият британски премиер Тони Блеър и неговият Институт за глобална

...
Бившият британски премиер Тони Блеър и неговият Институт за глобална
Коментари Харесай

Тони Блеър ще съветва България за борбата с корупцията и приложенията на изкуствения интелект

Бившият английски министър председател Тони Блеър и неговият Институт за световна смяна ще бъдат покровители за българските цели. За това се договориха в Давос някогашният министър председател на Англия и българският министър-председател акад. Николай Денков, оповестяват от държавната осведомителна работа.

Акад. Денков показа главните задания пред страната ни – участие в еврозоната и сухопътния Шенген, още по-силно консолидиране в НАТО и гарантиране на сигурност против световните закани. Институтът „ Тони Блеър ” за световна смяна има експертиза да съветва страната ни във връзка с битката с корупцията, специфичните служби, въвеждането на изкуствения разсъдък в ръководството на страната и работата с жителите.

Тони Блеър е един от най-дълго управлявалите английски министър председатели и е прочут като модернизатор и държавен водач, който сполучливо балансира развиването на мощна стопанска система със обществените задължения, показват от пресслужбата на Министерски съвет. „ Именно като подобен може да бъде образец за доста страни, които се пробват да създадат нужните промени ”, уточни акад. Денков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР