Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд смята, че Килиан

...
Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд смята, че Килиан
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд: Мбапе ще вземе короната и ще седне на трона на Меси и Роналдо

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд счита, че Килиан Мбапе сега е най-хубавият състезател в света и може за дълги години напред да се намести на футболния престол, на който от много време към този момент седят Кристиано Роналдо и Лионел Меси. 22-годишният нападател през вчерашния ден изигра извънреден мач против Барселона и стана едвам третият състезател, отбелязвал хеттрик против каталунците в дуел от Шампионската лига.

" Хората не помнят, че той е на 22 години. Той към този момент е голям състезател, имайки поради това, че е международен първенец, както и всичко, което прави във френското състезание и Шампионската лига. Имам възприятието, че той е момчето, което ще вземе короната и ще седне на трона. В момента той е самичък на върха и всички останали са зад него и би трябвало да се опитат да го догонят. Това момче може да седне на трона на Меси и Роналдо, когато те приключат. Той към този момент се съобщи като индивида за огромната сцена ", разяснява Фърдинанд.

3 - Kylian Mbappe is only the third player to score a UEFA Champions League hat-trick against Barcelona, after Faustino Asprilla for Newcastle and Andriy Shevchenko for Dynamo Kyiv (both in 1997). Magic.
— OptaJoe (@OptaJoe)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР