Бившият бодигард на принцеса Даяна предупреди за огромна заплаха, която

...
Бившият бодигард на принцеса Даяна предупреди за огромна заплаха, която
Коментари Харесай

Бодигардът на Даяна предупреди за огромна заплаха, надвиснала над сина на Меган и Хари

Бившият телохранител на принцеса Даяна предизвести за голяма опасност, която е надвиснала над главата на наследника на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл. По думите му дребният Арчи е застрашен от похищение, оповестява „ Дейли мейл”.

Бившият чиновник на лондонската полиция, отговарял за защитата на починалата принцеса, Кен Уорфи е дал изявление за предаването „ Good Morning Britain”. Той счита, че на фона на шума, провокиран от решението на Хари и Меган да се откажат от кралските си привилегии, съществува сериозна заплаха дребният Арчи Харисън да бъде похитен.

По думите на Уорфи, кралица Елизабет II и бащата на Хари принц Чарлз би трябвало да се замислят над финансирането на защитата на младото семейство със лични средства. Бившият полицейски чиновник прибавя, че това няма да е невиждан ход, защото кралицата субсидира защитата на дъщерите на принц Андрю Юджини и Беатрис.

Той счита, че сигурността на Хари и Меган не би трябвало да се поверява на частни компании. Уорфи свърза гибелта на принцеса Даяна с обстоятелството, че полицията е спряла да я охранява. „ Всички знаем какво се случи с Даяна през 1997 година поради това, че не й беше отделена задоволителна охрана”, означи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР