Бившият бодигард на популярната американска певица Марая Кери я даде

...
Бившият бодигард на популярната американска певица Марая Кери я даде
Коментари Харесай

Бодигард съди Марая Кери за… сексуално посегателство

Бившият телохранител на известната американска певица Марая Кери я даде на съд за полови похищения и оскърбление на човешкото достолепие, оповестява уеб сайтът за звезди Ти Ем Зи, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите на бодигарда Майкъл Анело Кери е унижавала него и неговите сътрудници, като ги е наричала „ нацисти”, „ скинари” и „ членове на Ку-клукс-клан”.

Звездата е правила и полови похищения против него. Анело цитира случай, когато Кери под претекст да придвижи багажа й, го е поканила в хотелската си стая и го посрещнала в " транспарантно облекло ". Охранителят желал начаса да излезе от помещението, само че певицата не му разрешила да го стори и упорствала да й помогне за куфарите. Едва по-късно Анело съумял да напусне стаята, само че признал, че не е имало физически контакт сред двамата.

Анело е бил началник на организация за охранители, която е обезпечавала сигурността на Кери в интервала 2015-2017 година.

Според уеб страницата представители на певицата водят договаряния с телохранителя за постигането на извънсъдебно съглашение по повдигнатите против нея обвинявания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР