Бившият английски футболен национал Питър Крауч, който е известен с

...
Бившият английски футболен национал Питър Крауч, който е известен с
Коментари Харесай

Питър Крауч разказа за срещата си с Роналдо на плажа: Пиеше бира след бира, изобщо не ме позна

Бившият британски футболен национал Питър Крауч, който е прочут с неподправеното си възприятие за комизъм, описа за свои случки с именития бразилски нападател Роналдо и някогашния си съотборник в Ливърпул Мартин Шкъртел.

" Денис Бергкамп беше специфичен и щеше да е необикновено да играя един до друг с него, само че първият ми избор за сътрудник би бил истинският Роналдо. Не съм сигурен дали стиловете ни на игра щяха да си паснат, само че единствено 90 минути с него щяха да осмислят живота ми. Всъщност, един път го срещнах. Бях на отмора в Ибиса и го видях на плажа. Беше ангажиран с изпиването на бутилка след бутилка бира, като в това време балансираше пепелник на корема си. Всеки път щом довършваше питието си, супермоделът, който беше с него, му носеше ново. Шансът да се фотографирам с него беше прекомерно добър за изпускане, тъй че отидох. Надявах се да ми каже: " О, ти си Крауч! ", само че той изобщо не знаеше кой съм. Направихме фотографията и аз си потеглих, а той остана в незнание, че и аз съм футболист.

Може да се изненадате, само че Шкъртел беше цялостен призрачен сън. Бях в Ливърпул, когато той пристигна при нас през 2008 година. Извън терена той беше доста безшумно и доброжелателно момче, само че по време на мач беше напълно друг. Веднъж играх с Англия против Словакия с него в състава през март 2009 година. Имаше навика да си поставя бутоните на бедрото ти, с цел да си помогне при скачането за топката. Първия път можеш да го игнорираш, втория път те нервира, само че третия път това те подлудява. " По дяволите, Мартин! ", изкрещях му аз, когато преля чашата. " О, Краучи! Извинявай, не те видях! ", отвърна ми той. Проблемът беше, че не можех да се оплача на съдията, тъй като той наблюдава летежа на топката ", показа Крауч пред " Дейли Мейл ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР