Бившият американски президент предупреди, че САЩ се превръщат в комунистическа

...
Бившият американски президент предупреди, че САЩ се превръщат в комунистическа
Коментари Харесай

Тръмп предупреди, че САЩ се превръщат в комунистическа държава

Бившият американски президент предизвести, че Съединени американски щати се трансформират в комунистическа страна със строги правила за цензура, оповестява английският вестник Daily Mail.
Съответното някогашният водач на Белия дом съобщи в изявление за Real America`s Voice по отношение на решението на обществената мрежа „ Facebook “ да отстрани негово изявлението, оповестено на страницата на снаха му Лара Тръмп. Последната показа на страницата си видео с присъединяване на Тръмп.
 Съединени американски щати редуцират военното си наличие си в Близкия изток, с цел да се съсредоточат върху Русия и Китай Съединени американски щати редуцират военното си наличие си в Близкия изток, с цел да се съсредоточат върху Русия и Китай
Държавният глава на Съединени американски щати Джо Байдън подреди да стартира изтеглянето на личен състав и съоръжение от района на Персийския залив, оповестява амер...
„ Никой в никакъв случай не е мислил, че в нашата страна ще се случи това, което се случва в този момент. Това е цялостна цензура. Правиш изказване по отношение на избори или медицински проблеми или Хънтър Байдън и в случай че не им хареса, полудяват “, цитира изданието думите на Тръмп, съобщи организация Фокус.
Тръмп добави, че неналичието на спор е разочароваща. „ Преди вие правихте изказване, те вършиха своето, имаше спор и най-после се избираше победител “, напомни републиканецът.
Според него дейностите на „ Facebook “ са ориентирани към цензуриране на свободата на словото. „ Това е комунистическа страна “, заключи Тръмп.
Както припомня изданието, на някогашния президент на Съединени американски щати е неразрешен достъпът до множеството обществени мрежи от януари тази година, когато фирмите „ взеха поради риска Тръмп да провокира по-нататъшно принуждение след щурма на Капитолия на 6 януари “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР