Бившият американски президент Доналд Тръмп ще бъде изправен пред повече

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп ще бъде изправен пред повече
Коментари Харесай

Историческо! 30 обвинения срещу Тръмп

Бившият американски президент Доналд Тръмп ще бъде изправен пред повече от 30 обвинявания, свързани с бизнес измами, като част от следствието за заплащане на рушвет на актриса от филм за възрастни през 2016 година Това заяви CNN.

-->
Очаква се обвинителният акт да бъде оповестен по-късно, като по този метод бъдат предоставени първите обществени детайлности за съответните обвинявания.

Правният екип на Тръмп съобщи, че някогашният президент ще пледира почтен и ще оспори обвиняванията. Бившият президент, който даде обещание да разгласи кандидатурата си за държавен глава през 2024 година, би трябвало да отлети назад за Флорида след обвиняването и да приказва довечера в Мар-а-Лаго.

Доналд Тръмп дойде в районната прокуратура в Манхатън и бе арестуван от полицията преди предявяването на обвиняването против него, заяви Си Ен Ен. Той публично е първият президент, против който са повдигнати наказателни обвинявания, когато се яви в съда след историческото обвиняване към него.

На новинарските организации няма да бъде разрешено да излъчват обвиняването във вторник, постанови арбитър в понеделник вечерта, отхвърляйки настояването на няколко медийни организации, в това число Си Ен Ен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР