Бившият американски президент Доналд Тръмп потвърди в социалната си мрежа

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп потвърди в социалната си мрежа
Коментари Харесай

Тръмп: Отивам в Атланта в четвъртък, за да бъда арестуван

Бившият американски президент Доналд Тръмп удостовери в обществената си мрежа „ Трут соушъл ", че възнамерява в четвъртък да се яви в пандиза в окръг Фултън, с цел да се съобщи на управляващите по делото за замяна на резултатите от изборите в щата Джорджия, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

„ Ще отида в Атланта, щата Джорджия, в четвъртък, с цел да бъда АРЕСТУВАН ", написа Тръмп в обществената си мрежа. Той разказа обвиняванията като политически стимулиран опит да бъде провалена акцията му за преизбиране.

По-рано през днешния ден телевизия Си Ен Ен заяви, че Тръмп възнамерява да се яви в пандиза в окръг Фултън в четвъртък. Датата е била контрактувана сред юристите на Тръмп и канцеларията на прокурора на окръга през днешния ден около договарянето на условното му освобождение под гаранция, заяви Си Ен Ен.

Според малкия екран в четвъртък Тръмп ще се яви в пандиза в окръг Фултън и ще премине през общоприетите процедури за арест - ще бъде претърсен, сниман и ще му бъдат взети пръстови отпечатъци. Това е първото от общо четири каузи против Тръмп, по което той ще би трябвало да заплати 200 000 $ гаранция за условно освобождение и ще бъде длъжен да не насочва закани в обществените мрежи, с цел да не наруши изискванията по гаранцията.

Прокурорите по делото предложиха то да стартира на 4 март следващата година, до момента в който юристите на Тръмп желаеха пролонгация до 2026 година, показва Ройтерс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР