Бившите кметове на Благоевград и на Видин – Атанас Камбитов

...
Бившите кметове на Благоевград и на Видин – Атанас Камбитов
Коментари Харесай

САМО В СТАНДАРТ: Кого дърпа Цветанов в партията си

 Бившите кметове на Благоевград и на Видин – Атанас Камбитов и Огнян Ценков, ще са заместниците на Цветан Цветанов в новата му партия. Това оповестиха за „ Стандарт ” източници от ГЕРБ, които описаха за обиколките на тогавашната дясна ръка на Борисов из страната. Очаква се Евро-атлантическият център на Цветанов да прерасне в партия и да взе участие на идващите парламентарни избори. Това удостовери и самият Борисов, който в последния ден на май съобщи: „ И за Цветанов ни беше мъчително, само че видяхте какво стана. Цветанов най-вероятно ще си направи собствен политически план, тъй като и той е афектиран. Пожелавам му триумф! ”.

В изявление за „ Панорама ” в петък, 5 юни, Борисов непосредствено разгласи, че Цветанов се пробва да разбие ГЕРБ. " Колегата Цветанов направи, каквото можа за ГЕРБ. Сега прави, каквото може, с цел да разрушава ГЕРБ. Желая му триумф . Тамън хората ще видят кой е същински. Има една хубава алегория за цар Соломон. Две дами се карали коя е същинската майка на едно дете. Цар Соломон извадил един нож и споделил, че ще го разреже на две. Тогава същинската майка споделила: " Вземи го ти ", съобщи министър председателят.

" >

Снимка от неофициалната си среща с някогашния градоначалник на Видин Огнян Ценков пусна Цветанов във фейсбук. На нея се вижда по какъв начин Цветанов подарява на Ценков първото печатно копие на Годишния разбор на Евро-атлантическия център за сигурност “България и светът 2019 ”. В специфичен пост Цветанов благодари на Ценков за сполучливия мандат и демонстрира как  прави крос в Дунавската градина на Видин. Северозападният град сега е най-горещата точка в ГЕРБ, откакто предишния месец Ценков и още 47 негови сътрудници хвърлиха без претекстове оставките си от партията. Според ГЕРБери точно от Видин потегля опитът на Цветанов да цепи партията.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР